Ездата като спорт,
здраве и забавление сред природата!

Нашата историяНие сме едни от първите в България, които се занимаваме с ПЛАНИНСКИ конен туризъм (1996 година, Родопа планина, Чепеларе).

На много конни бази в България сме помагали да развият дейността си, свързана с конния туризъм, както и от много сме се учили. Поради изброените по-горе причини и натрупаният богат опит през годините ние претендираме, че подхождаме с изключителен професионализъм към конния туризъм и че можем да предложим най-качествените продукти свързани с този вид туризъм.

През 2017 година ни бе издадена книга за конния туризъм - "Планински конен туризъм в България". Събрали сме екип от изключителни професионалисти, и най-важното - хора с огромно желание и любов към конете и конния туризъм, поради което можете да очаквате само радост и уникални преживявания.

Няма по-хубаво нещо, от това да си на кон сред природата!

Опитайте, ОЧАКВАМЕ ВИ!

Уроци за деца

Децата имат две страхотни характеристики, които ги облагодетелстват във връзката с коня: те все още са обвързани с естествената си част и обичат да играят, поради което успяват от самото начало и със спонтанност да се поставят в правилните отношения с коня и конят може да им помогне по пътя им на социален, психологически, емоционален и двигателен растеж.

rancho-begunovci-konna-eazda-18